TFP Medisch Centrum Kinderwens

Omschrijving

Een laboratorium in een 'standaard' kantoorgebouw? Om de nieuwe huisvesting van 'Kinderwens' als een maatpak te realiseren, is een intensief ontwerptraject doorlopen. Niet alleen qua lay-out, maar ook financieel is een aantal innovatieve oplossingen bedacht, zodat een haalbare business case is ontstaan.

De nieuwbouw van Kinderwens bestaat uit twee vormen, zodat er een duidelijke scheiding is tussen bezoekers en de back office. Tevens zijn op de begane grond nog een orthopedisch centrum en een tandheelkundig centrum gevestigd.

Alle verdiepingen zijn 3,60 meter hoog (bruto) en ontworpen op een stramien van 1,80 meter, waardoor het gebouw altijd als 'normaal' kantoorgebouw kan dienen; althans dat was het uitgangspunt in 2009. Het onderhoudsarme materiaalgebruik zorgt er voor dat ook anno nu het gebouw er nog mooi uitziet. Dit sluit aan bij de wens van Bohemen om gebouwen te ontwikkelen die 'mooi oud worden'.

Bijzonder aan dit gebouw is de gevelonderhoudinstallatie, die in de kleur van de kozijnen is uitgevoerd, waardoor het gebouw ook tijdens glazenwas- of onderhoudswerkzaamheden zijn uitstraling behoudt.

Contact
Projectnaam
TFP Medisch Centrum Kinderwens
Oplevering

Vergelijkbare projecten

Aanbod

Bohemen heeft momenteel de volgende locaties beschikbaar voor nieuwbouw ontwikkelingen en/of woningen te koop staan. Benieuwd naar de actuele status van locaties of te koop staande woningen, neem dan contact met ons op. Alle nieuwe ontwikkelingen worden in nauw overleg met de beoogde huurder, koper en/of eigenaar in ontwikkeling gebracht, waarbij uiteraard maatwerk wordt geleverd. […]

Residentie Stommeerkade

Eind september 2023 is gestart met de verkoop van deze mooie nieuwbouwappartementen. Begin november is de laatste van de 16 appartementen verkocht! Op dit moment wordt hard gewerkt om in het tweede kwartaal van 2024 te kunnen starten met de bouwwerkzaamheden. De eerste voorbereidende werkzaamheden zijn al gedaan.

ANWB

Voor ANWB ontwikkelde en realiseerde Bohemen op Amsterdam Business Park Osdorp een nieuw Wegenwacht station. Het 1.625 m² bvo grote gebouw bevat een garage, bedrijfsruimte en op de eerste verdieping kantoren. Het volledige ontwerp is in een Bouw Informatie Model (BIM) uitgewerkt. Dit BIM heeft gediend als contractstuk tussen Bohemen en ANWB, maar ook als […]
Poortweg 4A
2612 PA Delft
085 - 060 70 95
info@bohemen.nl
Privacyverklaring
Poortweg 4A
2612 PA Delft
085 - 060 70 95
info@bohemen.nl
crossmenuchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram