Ruimte in ontwikkeling

‘Ruimte in Ontwikkeling’ is waar wij voor staan. Dit is op verschillende manieren toe te passen, bijvoorbeeld in het ontwikkelproces, het aangaan van samenwerkingen, wet- en regelgeving, zichtbare ruimte in een vastgoedobject of juist de openbare ruimte.

Wij benaderen projecten altijd vanuit de inhoud om zo tot de beste inzichten en oplossingen te komen. Dit leidt tot succesvolle samenwerkingen met privaat en publieke partijen waaruit mooie (gebieds)ontwikkelingen zijn ontstaan. Vraagstukken waar vastgoed- en grondeigenaar in vastlopen, lossen we met succes op. Voorbeelden van (gebieds)ontwikkelingen die door ons initiatief van de grond zijn gekomen, vindt u op de projectpagina.

Projecten

Recente projectontwikkelingen

Aanpak

Wij zijn in staat om projecten van elke schaal te ontwikkelen, te managen of te voorzien van advies. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor gebiedsontwikkelingen tot en met kleinschalige planontwikkelingen.

Ieder project bij Bohemen start met het opstellen van een Scope en een Concept. Door een inventarisatie van alle randvoorwaarden zijn de kaders bekend waarbinnen de oplossing gezocht dient te worden...of juist niet! Alleen zo kan een eenduidig Concept worden vastgesteld op basis waarvan de uitwerking kan plaatsvinden.

Bekijk projecten
Poortweg 4A
2612 PA Delft
085 - 060 70 95
info@bohemen.nl
Privacyverklaring
Poortweg 4A
2612 PA Delft
085 - 060 70 95
info@bohemen.nl
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram