Projectadvies

Onze aanpak en de daaruit voortvloeiende successen zijn ook door de markt opgemerkt. Verschillende publiek en private partijen weten ons te vinden en in te schakelen voor advies. Door de samenwerkingspartners die wij om ons heen hebben verzameld, kunnen wij u van elk (vastgoed)advies voorzien en helpen wij u ruimte te creëren waar mensen willen zijn. Dit kan zowel op het gebied van utiliteits- en woningbouw maar ook infrastructurele vraagstukken.

Voorbeelden van projectadvies

Advies voor Spuigroep

Samen bereik je meer

Bent u benieuwd hoe Bohemen u kan voorzien van helder en bruikbaar advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Om u nóg beter te kunnen adviseren, is Bohemen een strategisch samenwerkingsverband aangegaan met ESG | Tech. Op een aantal vakgebieden is de kennis van beide bedrijven gebundeld. Door de verschillende invalshoeken pakken wij ieder vraagstuk op een multidisciplinaire wijze op, waardoor er beter op de behoefte uit de markt wordt ingespeeld. Daarnaast geven wij zo een vraagoverschrijdend antwoord. Benieuwd?

Neem contact op!
Poortweg 4A
2612 PA Delft
085 - 060 70 95
info@bohemen.nl
Privacyverklaring
Poortweg 4A
2612 PA Delft
085 - 060 70 95
info@bohemen.nl
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram