Projectmanagement

Het realiseren of transformeren van vastgoed is een tijdrovende en complexe opgave. Heeft u projecten die opgepakt moeten worden maar waar u geen capaciteit of de juiste expertise voor beschikt, dan kunt u bij ons terecht. Bohemen heeft uitgebreide ervaring met projectmanagement, het aansturen van ontwerp- en projectteams, wet- en regelgeving en het samenwerken met (realisatie)partners en overheidsorganen. Door de combinatie van product- en proceskennis, ontstaan oplossingen die anders mogelijk niet worden gevonden.

 

Voorbeelden van projectmanagement

Toetsingskaders

Gedurende het ontwikkelproces wordt het Concept gebruikt als toetsingskader op het product en het proces. Een continue monitoring op financiƫn binnen een tijdvlak is belangrijk voor het succes van ieder project. Door zo veel als mogelijk online communicatiemiddelen in te zetten, bent u als opdrachtgever of partner altijd 24/7 op de hoogte van wat er speelt. Geen verrassingen achteraf. Proactief in plaats van reactief.

Bent u benieuwd hoe Bohemen u kan helpen om binnen tijd en budget, maar met tenminste de overeengekomen kwaliteit, op te leveren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact
Poortweg 4A
2612 PA Delft
085 - 060 70 95
info@bohemen.nl
Privacyverklaring
Poortweg 4A
2612 PA Delft
085 - 060 70 95
info@bohemen.nl
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram