Quatrebras

Omschrijving

In Badhoevedorp heeft Bohemen 42 (half)vrijstaande woningen ontwikkeld in het deelgebied Quatrebras. Quatrebras is samen met enkele andere deelgebieden gelegen op het oude tracé van de rijksweg A9. Door het omleggen van de A9, waarbij Bohemen eveneens een belangrijke rol heeft gespeeld, is ruimte ontstaan voor ontwikkelgebieden zodat Badhoevedorp weer één geheel kan worden.

Voor de ontwikkeling van de woningen in Quatrebras is vroegtijdig een samenwerking aangegaan met diverse partners. Op basis van vijf type woningen is een zeer hoge mate van (ontwerp)vrijheid aan de kopers geboden. Ondanks de vele en verschillende opties is één samenhangend stedenbouwkundig en architectonisch geheel ontstaan. De meeste woningen zijn gelegen aan een park, waardoor een ruime en groen opgezette wijk is ontstaan. Bohemen is in dit project niet alleen in de initiatief- en ontwerpfase betrokken geweest, maar ook tijdens de realisatie zelf.

Om in dit project het onmogelijke mogelijk te maken, is een aantal partners geselecteerd die de bijzondere uitstraling van het ontwerp van de woningen, ook konden waarmaken. Hiervoor is gebruik gemaakt van de ervaring die binnen Bohemen aanwezig is, tezamen met de kennis en kunde van de partners. Vanaf de initiatieffase tot en met de opleveringen heeft Bohemen het projectmanagement verzorgd.

De halfvrijstaande woningen kennen een (basis) oppervlakte van 180 m² gebruiksoppervlakte (GO), terwijl de vrijstaande woningen oppervlakten kennen tot maar liefst 330 m² GO. Het totale plan bevat 19 vrijstaande woningen en 23 halfvrijstaande woningen.  

Contact
Projectnaam
Quatrebras
Oplevering

Vergelijkbare projecten

Aanbod

Bohemen heeft momenteel de volgende locaties beschikbaar voor nieuwbouw ontwikkelingen en/of woningen te koop staan. Benieuwd naar de actuele status van locaties of te koop staande woningen, neem dan contact met ons op. Alle nieuwe ontwikkelingen worden in nauw overleg met de beoogde huurder, koper en/of eigenaar in ontwikkeling gebracht, waarbij uiteraard maatwerk wordt geleverd. […]

Residentie Stommeerkade

Eind september 2023 is gestart met de verkoop van deze mooie nieuwbouwappartementen. Begin november is de laatste van de 16 appartementen verkocht! Op dit moment wordt hard gewerkt om in het tweede kwartaal van 2024 te kunnen starten met de bouwwerkzaamheden. De eerste voorbereidende werkzaamheden zijn al gedaan.

ANWB

Voor ANWB ontwikkelde en realiseerde Bohemen op Amsterdam Business Park Osdorp een nieuw Wegenwacht station. Het 1.625 m² bvo grote gebouw bevat een garage, bedrijfsruimte en op de eerste verdieping kantoren. Het volledige ontwerp is in een Bouw Informatie Model (BIM) uitgewerkt. Dit BIM heeft gediend als contractstuk tussen Bohemen en ANWB, maar ook als […]
Poortweg 4A
2612 PA Delft
085 - 060 70 95
info@bohemen.nl
Privacyverklaring
Poortweg 4A
2612 PA Delft
085 - 060 70 95
info@bohemen.nl
crossmenuchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram