Bohemen heeft momenteel de volgende locaties beschikbaar voor nieuwbouw ontwikkelingen en/of woningen te koop staan. Benieuwd naar de actuele status van locaties of te koop staande woningen, neem dan contact met ons op.
Alle nieuwe ontwikkelingen worden in nauw overleg met de beoogde huurder, koper en/of eigenaar in ontwikkeling gebracht, waarbij uiteraard maatwerk wordt geleverd.

Vierzicht Zuid - Leiderdorp
Toegestane functies: kantoorruimte (tot 100%), bedrijfsruimte
Bruto vloeroppervlakte: ca. 1.500-2.500 m² bvo
Terrein: ca. 1.600 m² (evt. uitbreidbaar)
Maximum hoogte: 15 meter, deels 25 meter
Parkeren: op eigen terrein; norm 1,4 parkeerplaats per 100 m² bvo

Vierzicht Noord - Leiderdorp
Toegestane functies: kantoorruimte (tot 100%), bedrijfsruimte
Bruto vloeroppervlakte: tot 10.000 m² bvo
Terrein: ca. 4.000 m² Maximum hoogte: 25 meter, deels 40 meter
Parkeren: op eigen terrein; norm 1,4 parkeerplaats per 100 m² bvo

Bospoort - Leiderdorp
Toegestane functies: bedrijfsruimte (t/m 3.2)
Bruto vloeroppervlakte: afhankelijk van programma, 100% bebouwing toegestaan
Terrein: tot ca. 3.000 m²
Maximum hoogte: 12 meter Parkeren: op eigen terrein; norm afhankelijk van functie

Stommeerkade - Aalsmeer
100% verkocht! Er zijn op dit moment helaas geen nieuwbouwwoningen meer beschikbaar.

Disclaimer
De op deze website weergegeven informatie is bedoeld als algemene informatie. Aan deze informatie kan geen rechten worden ontleend. De getoonde informatie kan nimmer worden aangemerkt als een aanbod noch is het bedoeld ter vervanging van deskundig persoonlijk advies. Bepaalde informatie kan in voorkomende gevallen achterhaald zijn.
Op deze website kan tekstueel of via een zogenaamde link worden verwezen naar informatie die wordt verstrekt of aangeboden door derden. De inhoud van deze informatie wordt door Bohemen B.V. niet nader beoordeeld op redelijkheid, juistheid, volledigheid of actualiteit. Bohemen B.V. wijst iedere aansprakelijkheid in dit kader nadrukkelijk van de hand.
Zonder uitdrukkelijke (schriftelijke) toestemming mag niets van deze website worden gebruikt voor andere websites. Het afdrukken van pagina’s is alleen toegestaan voor persoonlijk gebruik.
Deze website richt zich uitsluitend op Nederland en de Nederlandse markt(en), tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Op deze website is het Nederlands Recht van toepassing.
Copyright 2024 © Bohemen B.V.

Voor ANWB ontwikkelde en realiseerde Bohemen op Amsterdam Business Park Osdorp een nieuw Wegenwacht station. Het 1.625 m² bvo grote gebouw bevat een garage, bedrijfsruimte en op de eerste verdieping kantoren. Het volledige ontwerp is in een Bouw Informatie Model (BIM) uitgewerkt. Dit BIM heeft gediend als contractstuk tussen Bohemen en ANWB, maar ook als contractstuk tussen Bohemen en al haar partners. Er is geen bestek gemaakt noch zijn bestektekeningen gemaakt.

In vijf (kalender)maanden is het gebouw gerealiseerd en opgeleverd. Er is geen gebruik gemaakt van een directievoerder of een toezichthouder, maar van een realisatiebegeleider. Deze van Bohemen afkomstige realisatiebegeleider heeft tijdens de realisatie van ANWB het (project)management verzorgd. De contractvorming en afstemming vooraf is door een ontwikkelaar van Bohemen gedaan.

Partners

Grondwerk: Van Leeuwen Valkenburg
Heiwerk en fundatie: B-smart
Casco: Hercuton
Dak: Breman Dakdekkers
Gevel: Vorsselmans
W-installatie: Breman Utiliteit
E-installatie: KSO Installaties
Afbouw: Bouwbedrijf Groen

Bohemen adviseert Spuigroep B.V. inzake haar totale vastgoedportefeuille. Dit doet zij op interim basis en voor een groot aantal uiteenlopende locaties door het land heen. De uitgebreide kennis van Bohemen op zeer verschillende vlakken ondersteunt de beslissingen die de directie van Spuigroep maakt met betrekking tot delen van haar vastgoedportefeuille.

"Spuigroep B.V. is in 1949 opgericht en bestaat uit diverse werkmaatschappijen op het gebied van autoleasing, autoverhuur, autoverkoop, aanhangwagenverhuur, autoschade, exploitatie van tankstations en een automatiseringsbedrijf. Totaal werken er 1.100 medewerkers verdeeld over de werkmaatschappijen te weten: Avis Autoverhuur, Motorhuis, Achilles Brandstoffen Maatschappij, Autoschadehuis, Multilease, Boedelbak, BB&L en Flipse Automatisering. Het hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag."

Poortweg 4A
2612 PA Delft
085 - 060 70 95
info@bohemen.nl
Privacyverklaring
Poortweg 4A
2612 PA Delft
085 - 060 70 95
info@bohemen.nl
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram