Meubelboulevard WOOON

Omschrijving

Op net iets meer dan 8 meter van de rijksweg A4 is meubelboulevard WOOON in Leiderdorp gerealiseerd. Alle winkels zijn vóór de start van de bouwwerkzaamheden verkocht aan individuele kopers. In totaal is circa 15.500 m² bvo gerealiseerd.

WOOON heeft, evenals de andere gebouwen binnen Vierzicht, een geluidwerende functie. Daarnaast is gebleken dat de bouw zo dicht langs de rijksweg er ook voor zorg draagt dat de luchtkwaliteit in Leiderdorp is verbeterd.

De gevel aan rijkswegzijde bestaat grotendeels uit metselwerk 'scheggen', die voortkomen uit het stedenbouwkundige concept voor Vierzicht. In de scheggen is rekening gehouden met reclamevlakken voor de huurders en/of eigenaren van de achterliggende ruimtes. In de omgevingsvergunningaanvraag ten behoeve van bouwen is hier reeds rekening mee gehouden, zodat de kopers vooraf al wisten wat de mogelijkheden waren.

De lengte van het gebouw van bijna 200 meter is in tweeën gebroken door deels glazen gevels toe te passen. Hierdoor is de rijksweg te zien vanuit het achterliggende gebied, waardoor ook visueel contact kan worden gemaakt met het aan de overzijde liggende Groene Hart.

Bohemen heeft tijdens de bouw zelf de directievoering en het toezicht verzorgd. Meubelboulevard WOOON is gelijktijdig gerealiseerd met het gebouw van Hästens (994 m² bvo) en Q-park Rijnland Vierzicht P1 (542 parkeerplaatsen en 800 m² bvo zorggerelateerde ruimte op de begane grond).

Contact
Projectnaam
Meubelboulevard WOOON
Type
Oplevering

Vergelijkbare projecten

Aanbod

Bohemen heeft momenteel de volgende locaties beschikbaar voor nieuwbouw ontwikkelingen en/of woningen te koop staan. Benieuwd naar de actuele status van locaties of te koop staande woningen, neem dan contact met ons op. Alle nieuwe ontwikkelingen worden in nauw overleg met de beoogde huurder, koper en/of eigenaar in ontwikkeling gebracht, waarbij uiteraard maatwerk wordt geleverd. […]

Residentie Stommeerkade

Eind september 2023 is gestart met de verkoop van deze mooie nieuwbouwappartementen. Begin november is de laatste van de 16 appartementen verkocht en in juni 2024 is gestart met de bouwwerkzaamheden.

ANWB

Voor ANWB ontwikkelde en realiseerde Bohemen op Amsterdam Business Park Osdorp een nieuw Wegenwacht station. Het 1.625 m² bvo grote gebouw bevat een garage, bedrijfsruimte en op de eerste verdieping kantoren. Het volledige ontwerp is in een Bouw Informatie Model (BIM) uitgewerkt. Dit BIM heeft gediend als contractstuk tussen Bohemen en ANWB, maar ook als […]
Poortweg 4A
2612 PA Delft
085 - 060 70 95
info@bohemen.nl
Privacyverklaring
Poortweg 4A
2612 PA Delft
085 - 060 70 95
info@bohemen.nl
crossmenuchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram