Woningbouw-programma Aalsmeer op de website

Belangstellenden voor nieuwbouwwoningen in Aalsmeer kunnen vanaf vandaag terecht op de website ‘detuinenvanaalsmeer.nl’. Een divers woningbouwprogramma in verschillende segmenten voor zowel koop- als huurwoningen is door de Gemeente Aalsmeer en Bohemen ontwikkeld. Uniek is de ligging van de nieuwe woningen in de bestaande en groene wijken van Aalsmeer. Naast actuele informatie over woningaanbod en de voortgang kunnen belangstellenden zich via de website aanmelden. Zij worden als eerste persoonlijk geïnformeerd door onze wooncoach.

Een mooi voorbeeld van de beschikbare woningen zijn de vier halfvrijstaande woningen en de vrijstaande woning die nog gebouwd worden aan het mooiste hofje van Aalsmeer, de Spoorlaan. De royale inhoud vanaf 711 m³ met ruimte voor 3 tot 5 slaapkamers biedt de mogelijkheid om deze woning geheel naar eigen woonstijl in te richten.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van deze ruime woningen kunt u zich op de site http://www.detuinenvanaalsmeer.nl/ laten informeren of u kunt contact opnemen met de heer Meulenbeld van Bohemen via telefoonnummer: 020-449.00.61.