Quatrebras Badhoevedorp

De omlegging van de rijksweg A9 zorgt voor een nieuw Badhoevedorp. Meer ruimte, geen geluidsoverlast van de A9 en extra voorzieningen. Als eerste wordt een prachtig woongebied genaamd Park Quatrebras ontwikkeld. Hier kunt u exclusief en stijlvol wonen in een groene en parkachtige omgeving. En toch binnen een kwartier op de PC of in het Vondelpark. De Zuidas ligt zelfs maar 5 minuten afstand. In Quatrebras vindt u de rust en ruimte van het dorp met om de hoek de voordelen van de grote stad. Goede scholen, kinderopvangcentra, sportvoorzieningen en een rijk verenigingsleven zorgen ervoor dat wonen in Park Quatrebras gelijk staat aan genieten.

Venkelhof Aalsmeer

Aan het einde van de grote statige esdoorns van de Spoorlaan hebben wij acht karakteristieke halfvrijstaande woningen aan de Venkelhof gerealiseerd. Uniek is de enorme oppervlakte van de kavels – tot maar liefst 628 m2 – waarop de woningen gebouwd zijn. De woningen zijn omgeven door groen en hebben een ideale ligging aan het water. Eind 2016 zijn de laatste woningen van dit project opgeleverd. Klik hieronder voor meer informatie over dit project.

Spoorlaan Aalsmeer

Rondom de grote, statige esdoorns langs de Spoorlaan, die samen met het water de sfeer van de locatie bepalen, zijn de mooiste nieuwbouwwoningen van Aalsmeer gerealiseerd. De woningen onderscheiden zich door veel inhoud van de woningen en de royale kavels.  Vooral de multifunctionele zolder met veel licht, onder de mooie kap, is een unieke plek in het huis. De woningen zijn gebouwd in een bestaande groene woonwijk, vlakbij winkels. Aan de Spoorlaan ervaren de bewoners het dorpse gevoel met de voordelen van een comfortabele nieuwbouw woning. Klik hieronder voor meer informatie over dit project.

Plantage Leiderdorp

Tussen Leiden en Het Groene Hart ligt het park Plantage dat staat voor groen, ruimte en wonen aan en in een park. Door de beeldbepalende volwassen bomen en de glooiingen in het landschap, is het alsof het park met de bomen al aanwezig was en de woningen er later tussen zijn gebouwd. Het park is bewust autoluw gehouden, terwijl de bewoners en bezoekers toch gemakkelijk met de auto bij de woning kunnen komen. Plantage ligt tussen Leiden en Het Groene Hart en heeft alle voorzieningen (winkels, scholen, openbaar vervoer, ziekenhuis, sport en recreatie, cultuur, uitgaan) binnen handbereik.

’t Heerlijk Recht

’t Heerlijk Recht is een nieuwe luxe woonwijk die als onderdeel van het W4 plan is gerealiseerd. In de ruim opgezette en speelse wijk is veel aandacht besteed aan openbaar groen en water. Alle kavels zijn inmiddels verkocht.

Sijtwende

Integrale gebiedsontwikkeling lag aan de basis van Sijtwende in Leidschendam. Infrastructuur, wonen, werken en recreëren worden aan elkaar gekoppeld en niet als separate zaken gezien.

Vijf woonwijken met elk een eigen uitstraling en kenmerkende oplossing voor de inpassing van de infrastructuur. Op sommige plaatsen staan de woningen tegen de tunnel, op andere plaatsen is de tunnel gelegen onder de ontsluitingsweg. Ook is er een groot park gerealiseerd met aangrenzende gebouwen voor de scouting en kinderdagverblijven. Er zijn eengezinswoningen op parkeergarages gebouwd waardoor autovrije pleintjes gemaakt konden worden. 700 woningen waarvan circa 200 appartementen in zowel de koop als de (vrije en sociale) huursectoren en een grote diversiteit aan grond gebonden woningen (500).

Sijtwende is een van de meest innovatieve ruimtelijke ontwikkelingen van Nederland waarbij veel functies gecombineerd zijn in een kwalitatief hoogwaarde woonomgeving.