Vierzicht Zuid Leiderdorp

Vierzicht Leiderdorp ligt aan de A4 en bestaat uit een noord- en zuidzijde. Aan de zuidzijde is op dit moment nog 2000m2 kavel beschikbaar voor realisatie.

Op de overige 3000m2 zijn in de afgelopen jaren veel innovatieve gebouwen gerealiseerd. Zoals het kantoor van Olympus Nederland b.v. dat zonder hoofdaannemer in slechts 6 maanden is gebouwd. Olympus Nederland b.v. is hiermee onderdeel geworden van de Vitaliteitsboulevard waar ook het Alrijne Ziekenhuis, thuiszorg Activite en andere medische bedrijven zijn gehuisvest. Vierzicht Zuid ligt pal naast de A4 en is hierdoor goed bereikbaar met de auto. Daarnaast rijdt hier sinds december 2017 de nieuwe R-net lijn met de route Leiden Centraal – Leiderdorp.

Voor meer informatie over de beschikbaarheid op deze locatie, klik op onderstaande button.

Vierzicht Noord Leiderdorp

De noordzijde van Vierzicht Leiderdorp biedt een verbinding tussen de WOOON boulevard en de toekomstige vestiging van IKEA op de locatie Bospoort. Op dit moment is er nog 4000m2 beschikbaar in Vierzicht Noord voor de realisatie van kantoorgebouwen.

Vierzicht Noord biedt vele voordelen als vestigingslocatie. Het ligt nog dichterbij de afrit van de A4 waardoor je nog sneller bij Schiphol, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht bent. Op de afbeeldingen hiernaast zijn voorbeelden te zien wat er allemaal mogelijk is qua kantoorbouw. Er kan tot maar liefst 42 meter hoog gebouwd worden. Een ware landmark in de omgeving met een schitterend uitzicht over de hele regio.

Bospoort Leiderdorp

Bospoort ligt op het knooppunt waar de Rijksweg, de Provinciale weg N446 en de Persant Snoepweg samen komen en maakt ook onderdeel uit van het W4-gebied. Op deze locatie wordt een nieuwe IKEA gerealiseerd naast de reeds aanwezige Mc Donalds en AC restaurant. Het vigerende bestemmingsplan biedt de mogelijkheid om tot 10.000 m² aan programma te ontwikkelen, met parkeermogelijkheid op het eigen terrein. Hierbij kan worden gedacht aan horeca, groothandel, showrooms, professionele goederenopslag en andere bedrijvigheid. In de nieuwe gebiedsvisie A4 wordt zelfs een versterking met betrekking tot PDV/GDV overwogen.

De zichtbaarheid, bereikbaarheid en flexibiliteit maken Bospoort een unieke vestigingsplaats voor bedrijven die zich op positieve en opvallende wijze willen onderscheiden.

Meubelboulevard WOOON

De meubelboulevard Wooon ligt direct naast de A4, waardoor het een duidelijk zichtbaar en herkenbaar object is. De gevel aan de snelweg heeft een etalerende functie; naast reclame, kunnen ook producten achter de grote ramen worden geplaatst. Wooon draagt ook bij aan de verbeterde luchtkwaliteit van de omgeving. Door de gebouwen ontstaan luchtwervels waardoor de schadelijke luchtdeeltjes grotendeels verdwijnen. Tevens fungeert de meubelboulevard als geluidscherm.

Hästens Flagship Store

De Hästens Flagship Store is door haar opvallende architectuur een eyecatcher direct langs de A4 zowel overdag als ‘s nachts door de bijzondere verlichting. Ze bepaalt hiermee de kwaliteit en uitstraling van de naastgelegen meubelboulevard. Er is bewust veel aandacht besteed aan het exterieur van de Hästens Flagship Store, zodat de tienduizenden automobilisten die dagelijks passeren hun weg weten te vinden naar de winkel en meubelboulevard.

Delfwonen

De integrale ontwikkeling van dit gebouw maakte het mogelijk om het kantoor voor woningcorporatie Delftwonen, een flexkantoor, een gezondheidscentrum en 28 seniorenwoningen te combineren. Een bijzondere verschijning ook in architectonisch opzicht.

Sijtwende

Binnen de integrale gebiedsontwikkeling van Sijtwende zijn een drietal kantoren ontwikkeld als ook een brandweerkazerne. Deze gebouwen hebben een geluidwerende functie voor de achterliggende woningen. Deze functie heeft echter geen invloed op de karaktervolle architectuur.

De Reef

Het gezondheidscentrum in de wijk Ypenburg in Den Haag, is een boeiend complex. De grote, glazen openingen afgewisseld met verticale elementen en de dunne baksteen zonder stootvoeg en de “ad random” geplaatste ramen geven het gebouw karakter. Overal in het gebouw komen bezoekers speelse elementen tegen. De balies, een vide met balkons en de mooie wachtruimten, ze hebben allemaal iets bijzonders.

Queenstowers

Deze kantoorruimte in Amsterdam zijn door hun vormgeving beeldbepalend langs de A10 west. Hier is in 1998 al warmte- en koude opslag in de bodem toegepast, toen een innovatie, inmiddels een geaccepteerde duurzaamheidsmaatregel.

Rabobank Delft

Eigenzinnige architectuur waar de “beweging” van af spat. Een klantvriendelijk gebouw met flexibiliteit in indeling en gebruik. Door gecombineerd gebruik van parkeerplaatsen met de buren is ook hier efficiënt ruimtegebruik mogelijk gemaakt.