Verkoop WeBuildhomes woningen van start!

Afgelopen maandag 27 november is de koopovereenkomst getekend tussen Bohemen BV – Ruimte in ontwikkeling en de Gemeente Aalsmeer om 24 grond gebonden koopwoningen te realiseren in deelgebied Polderzoom te Aalsmeer. Het project wordt gerealiseerd in samenwerking met WeBuildhomes.

Polderzoom is onderdeel van het project “de Tuinen van Aalsmeer” waarbij Bohemen in samenwerking met de gemeente Aalsmeer nieuwe woonbuurten met een dorps karakter ontwikkelt in het gebied rond de oude N201. Omdat de nieuwe N201 langs Aalsmeer loopt, ontstaat er in het dorp ruimte om veilige en groene buurten met een diversiteit aan woningen te ontwikkelen.

Wethouder Job Kluis: ‘De 24 koopwoningen worden in samenwerking met WeBuildhomes gerealiseerd aan de noordzijde van Polderzoom. WeBuildhomes is een vernieuwend woonconcept waarbij de uitstraling en omvang van de woning door de koper zelf bepaald kan worden. Er kan namelijk gekozen worden uit een online bibliotheek welke is gevuld met een diversiteit aan rijwoningen die door verschillende architecten zijn ontworpen. De woningen zijn vanaf dinsdag 28 november j.l. in de verkoop. De start van de bouw staat gepland in september 2018.’

Het is nog steeds mogelijk om u in te schrijven voor deze unieke woningen! Klik hier om naar de website van WeBuildhomes te gaan en het inschrijfformulier in te vullen en alle beschikbare woningen te bekijken

Aan de zuidzijde van Polderzoom wordt door bouwbedrijf Trebbe BV volop gebouwd aan de 37 rijwoningen in het goedkope huursegment en 51 appartementen in het sociale huursegment. Verwacht wordt in januari het hoogste punt te behalen van de appartementen.

Interesse in dit project? Klik hier!