Vacature: Junior Projectontwikkelaar (m/v)

Ben jij een startend financieel talent met passie voor ruimtelijke oplossingen? Zoek jij naar de uitdaging om jezelf te kunnen ontwikkelen tot zelfstandig projectontwikkelaar? Dan zoeken wij jou.

Ben jij de Junior Projectontwikkelaar die wij zoeken?

Jouw takenpakket bestaat uit het totale ontwikkelproces. Vanaf het opstellen van de scope en het concept tot aan de oplevering. De functie biedt de mogelijkheid om op korte termijn door te groeien tot het zelfstandig initiëren en aansturen van projecten.

Wat heb jij ons te bieden?

Je houdt van afwisseling tussen theorie en praktijk en bent in staat om zelfstandig beslissingen te nemen. Daarnaast ben je creatief, analytisch, flexibel en toon je initiatief. Je bent een echte procesregisseur met een positieve drive. Als (aankomend) projectontwikkelaar ben je fulltime beschikbaar en beschik je over:

  • minimaal een HBO diploma (WO is een pre) van een vastgoed gerelateerde opleiding;
  • bouwtechnische en/of commerciële kwaliteiten;
  • tot 5 jaar werkervaring in een relevante functie;
  • uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk).

Zijn wij de organisatie die jij zoekt?

Bohemen heeft een passie voor ruimtelijke oplossingen met RuimteResultaat®. RuimteResultaat (R2) voor de gebruiker (mooiere en betere producten), de eigenaar (een duurzame en waardevaste investering) en de omgeving (een aansprekende vormgeving en verbeterde leefbaarheid). De passie van de mensen van Bohemen komt tot uiting via de kernkwaliteiten waarmee het oplossend vermogen beschikbaar komt. Bohemen is geheel zelfstandig en heeft in de afgelopen 52 jaar van haar bestaan veel vernieuwende ontwikkelingen tot stand gebracht.

Bekende projecten zijn onder meer: Sijtwende in Leidschendam-Voorburg, de omlegging van de A9 in Badhoevedorp, de herinrichting van het huidige tracé N201 in Aalsmeer, het eiland Ossenwaard en het integrale ruimtelijke project W4 in de Leidse regio.

Wat hebben wij jou te bieden?
Naast uiteraard een markconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een inhoudelijke, afwisselende en verantwoordelijke baan binnen een klein, informeel en gedreven team. Met een gezonde dosis ambitie, gezond verstand en creativiteit is er binnen onze orga­ni­sa­tie veel ruimte voor eigen initiatief, zelfontplooiing en groeimogelijkheden.

Solliciteren?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Alec van der Voort, tel. 06 39 755700.
Herken je jezelf in het bovenstaande en ben je enthousiast geraakt, dan ontvangen wij graag je sollicitatie met CV. Je kunt deze mailen aan info@bohemen.nl met als onderwerp “sollicitatie”.