Ossenwaard

Locatie: Ossenwaard
Inhoud: n.t.b.
Woonoppervlakte: n.t.b.
Kaveloppervlakte: circa 22 hectare
Energielabel: n.t.b.

Ossenwaard is het grootste eiland van Nederland dat in privé eigendom is. Het eiland, dat 20 minuten van Utrecht ligt, is 22 hectare groot en heeft een rijke diversiteit aan natuur. Bohemen heeft in nauw overleg met Rijkswaterstaat een nieuwe bestemming gegeven aan het eiland (2010 – heden). Het onherroepelijke bestemmingsplan geeft de ruimte om binnen de te creëren landgoederen geheel naar eigen bouwstijl 4 tot maximaal 16 woningen te bouwen met garages en stallen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om andere voorzieningen te realiseren zoals paardenbakken, zwembaden en aanlegsteigers. Uniek aan de locatie is verder dat de rivier de Lek een directe verbinding heeft met de open zee.

Quatrebras Badhoevedorp

Locatie: Badhoevedorp
Inhoud: n.t.b.
Woonoppervlakte: n.t.b.
Kaveloppervlakte: n.t.b.
Energielabel: n.t.b.

De omlegging van de rijksweg A9 zorgt voor een nieuw Badhoevedorp. Meer ruimte, geen geluidsoverlast van de A9 en extra voorzieningen. Als eerste wordt een prachtig woongebied genaamd Park Quatrebras ontwikkeld. Hier kunt u exclusief en stijlvol wonen in een groene en parkachtige omgeving. In Quatrebras vindt u de rust en ruimte van het dorp met om de hoek de voordelen van de grote stad. Goede scholen, kinderopvangcentra, sportvoor-zieningen en een rijk verenigingsleven zorgen ervoor dat wonen in Park Quatrebras gelijk staat aan genieten.

’t Heerlijk Recht – Kavel M

Locatie: Leiderdorp
Inhoud: n.t.b.
Woonoppervlakte: n.t.b.
Kaveloppervlakte: 300 – 600 m2
Energielabel: A

’t Heerlijk Recht is een jonge woonwijk die als onderdeel van het W4 plan is gerealiseerd. In de ruim opgezette en speelse wijk is veel groen en water aanwezig. Aan de rand van deze zeer gewilde wijk is nog één kavel beschikbaar op de hoek van de Mauritssingel en de Boomgaardlaan. Hier kan afhankelijk van uw wensen één vrijstaande woning of twee halfvrijstaande woningen gerealiseerd worden. U kunt zelf uw type woning kiezen welke volledig als maatwerk uitgevoerd kan worden. De grootte, uitstraling en kwaliteit zullen aansluiten op de bestaande woningen in ’t Heerlijk Recht. Wonen in ’t Heerlijk Recht, gelegen naast de jachthaven en aan het Groene Hart, betekent buiten leven met de voorzieningen van de stad binnen handbereik.