Persbericht: Heino Vink kiest voor Bohemen

De voormalige COO van Multi Corporation, Heino Vink, kiest voor het ondernemerschap bij ontwikkelaar Bohemen. Hij gaat participeren in de succesvolle onderneming van Stan Roestenberg. Heino Vink zal vorm en inhoud gaan geven aan de herpositionering en de groei van de onderneming zodat de positie van Bohemen als een van beste ontwikkelaars van Nederland verder versterkt wordt.

Heino Vink: “Ik kies nu nadrukkelijk voor het ondernemerschap bij Bohemen. De combinatie van mijn internationale ervaring in zowel ontwikkeling als asset management en de uitstekende marktpositie van Bohemen vormt een prachtige basis om ons bedrijf verder te ontwikkelen. In een creatieve, ondernemende context kunnen we slagvaardig reageren op de vastgoeduitdagingen van deze tijd.”

Stan Roestenberg: “Bohemen bewijst al decennia dat het met een unieke, creatieve benadering van de markt in staat is vernieuwende, integrale ontwikkelingen te realiseren. Het spraakmakende actuele voorbeeld is de omlegging van de A9 die de ontwikkeling van Badhoevedorp mogelijk maakt (circa 40 ha binnenstedelijk gebied vlak bij de Zuid-as). De ambities en passie van Heino Vink passen bij het Bohemen DNA dat gekenmerkt wordt door creativiteit en kwaliteit.”

Over Bohemen, ontwikkelen door te verbinden

Bohemen ontwikkelt RuimteResultaat waarmee de gebruiker (mooie producten voor een markt-conforme prijs), de eigenaar (duurzame en waardevaste investering) en de omgeving (aansprekende en verbeterde leefbaarheid) met elkaar worden verbonden. Dit doen we onafhankelijk, innovatief en met passie.

Wil je ook aan de slag bij Bohemen? We zoeken een Junior Projectontwikkelaar! Lees hier de vacature.