Persbericht: 24 design-woningen in Polderzoom verkocht

Alle 24 rijwoningen van projectontwikkelaar WeBuildHomes in de wijk Polderzoom in Aalsmeer zijn verkocht. Hier worden binnenkort onder architectuur ontworpen design-woningen gebouwd die stuk voor stuk zijn uitgekozen door de toekomstige bewoners zelf. De woningen worden gerealiseerd door WeBuildHomes in samenwerking met de Gemeente Aalsmeer en projectontwikkelaar Bohemen.

Uniek straatbeeld

Het woonproject  wordt gerealiseerd aan de noordzijde van Polderzoom. De toekomstige bewoners konden hun woning kiezen uit een uitgebreide woningbibliotheek van bijna 70 verschillende design-woningen, ontworpen door bekende Nederlandse architecten zoals onder andere Henk Korteweg, de Architekten CIE en Joost Glissenaar. Iedere woning is anders en dat zorgt voor een gevarieerd, uniek en opvallend straatbeeld in Polderzoom. WeBuildHomes verwacht de woningen in het eerste kwartaal van 2019 op te kunnen leveren.

De Tuinen van Aalsmeer

Polderzoom is onderdeel van het project “De Tuinen van Aalsmeer” waarbij Bohemen in samenwerking met de Gemeente Aalsmeer nieuwe woonbuurten met een dorps karakter ontwikkelt in het gebied rond de oude N201. In totaal worden er meer dan 300 woningen ontwikkelt in verschillende koop- en huursegmenten.